Anuncios
Cine y Televisión

Arguiñano Confessa Que El Seu Pare Va Estar A La Divisió Blau Donant Suport A Hitler

Arguiñano Confessa Que El Seu Pare Va Estar A La Divisió Blau Donant Suport A Hitler - Cine y Televisión

El cuiner es va atrevir a revelar a Antena 3 aquesta història familiar que tenia oculta fins la data.

“El meu pare va estar donant un cop de mà a Hitler”. L’afirmació és de Karlos Arguiñano, qui no deixa de sorprendre els seguidors del seu ja mític programa culinari.

El cuiner basc ha revelat a l’espai ‘Karlos Arguiñano en tu cocina‘, que emet Antena 3, un secret familiar que els espectadors desconeixien fins ara.

El popular comunicador va confessar, literalment, que el seu progenitor, en el transcurs de la II Guerra Mundial, “va estar a la Divisió Blava, donant un cop de mà a Adolf [Hitler]”.

L’anècdota dels formatges

Arguiñano assegura que el seu pare, després de la “Guerra d’Espanya”, se’n va anar de voluntari al costat de milers de conciutadans amb la 250ª Divisió d’Infanteria de la Wehrmacht per lluitar a Leningrad contra l’Exèrcit Roig.

L’ inesperada revelació, que el xef va fer mentre tallava pastanagues, va arribar després de relatar la seva visita als camps de concentració de Mathausen, un moment en el qual va arribar a emocionar-se.
“L’únic que em va explicar és que van travessar tota Polònia caminant”, va dir Arguiñano en referència a l’experiència bèl·lica del seu pare. “La gent estava morta de fred, no feia falta ni que els disparessin”, va continuar.
Sota un fred que gelava la sang i vestits amb uniformes nazis reduïts a parracs, milers d’espanyols van lluitar contra l’Exèrcit Roig. El pare del cuiner Karlos Arguiñano era un d’ells. El cuiner d’ Atresmedia també va exposar una anècdota del seu progenitor amb un general alemany. Pel que sembla, el militar buscava a algun soldat d’Idiazábal perquè li fes un encàrrec molt particular. El pare d’Arguiñano es va oferir, en ser el que més a prop vivia d’aquesta població basca.
“Quan tornis a casa em manes dos formatges”, assegura Karlos que va ordenar el nazi.
El de Guipúscoa, que a tot això seguia cuinant canelons de verdures i pernil cuit, va aprofitar també per reivindicar que aquest tipus d’històries s’ensenyin a les escoles “ara que estem en pau i tots ordenadets”. “No sé per què s’amaguen coses”, es va preguntar el presentador.

La Divisió Blava i el lloc de Leningrad

La coneguda com Divisió Blava o Divisió Espanyola de Voluntaris va ser una unitat d’infanteria formada per uns 50.000 soldats del nostre país que van marxar entre 1941 i 1943 a lluitar al costat de l’Alemanya nazi contra l’ Unió Soviètica en la II Guerra Mundial.

Van participar fonamentalment en l’anomenat lloc de Leningrad, on Adolf Hitler, davant la perspectiva d’haver de mantenir a una població enemiga de més de tres milions de persones, va instar que s’assetjés i es deixés morir als ciutadans de fam i fred. Va durar gairebé 900 dies.

Anuncios
¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

4.44 - 16 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información