Salud

Els Teus Llavis També Necessiten ProteccióEls Teus Llavis També Necessiten Protecció - Salud

Si bé avui dia hi ha una major consciència a l’hora de protegir la nostra pell del sol, hi ha algunes zones que encara segueixen sent oblidades. Un exemple són els llavis.

La majoria de les persones oblida protegir aquesta part del cos de l’exposició solar, ja que moltes vegades en els llavis els efectes dels raigs UV no són reconeguts a simple vista. No obstant això, el sol afecta i ho fa de diverses formes: no els bronzeja però els crema, els seca, els esquerda i destrueix el col·lagen, el que fa aprimar els llavis amb el pas del temps.

Els llavis no tenen melanina, per això cal protegir-los diàriament

La pell dels llavis és molt prima i sensible, per això no només és aconsellable, sinó també necessari, que els cuidis. A més, els llavis no tenen melanina, per aquest motiu és que estan desprotegits.

Per cuidar els teus llavis, sempre és recomanable utilitzar un protector apropiat per a aquesta part del cos. Acudeix a la teva farmàcia i fes-te amb un protector labial que contingui agents humectants i bloquejadors dels raigs UVA i UVB que eviten que els llavis es ressequin a causa del sol, el fred i el vent. També durant els dies ennuvolats els raigs UV poden causar danys a la pell.

L’ús regular del protector labial, a més, pot prevenir l’envelliment prematur de la pell. És ideal perquè ho facis servir en activitats a l’aire lliure, principalment esports de platja, nàutics o de muntanya, però no exclusivament quan estàs prenent sol. És molt important que ho apliquis generosament 30 minuts abans de l’exposició al sol. També tingues en compte aplicar tantes vegades com sigui necessari, ja sigui després de nedar, d’aixugar-te amb tovalloles, de suar o d0haver estat molta estona al sol.

Finalment, si t’agrada estar a la moda i t’agrada portar els llavis pintats, acostuma’t a fer-ho per sobre del protector labial.

¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

4.67 - 12 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información