Salud

Esmegma

Esmegma - Salud

L’origen de l’esmegma l’hem de trobar en el penis. Esmegma és la substància que produeixen les glàndules de Tyson i que s’acumula entre el gland i el prepuci, provinent del recanvi cel·lular del gland, i que s’ajunta amb restes d’orina i altres fluxos en penis no circumcidats, és a dir, en aquells penis que no han estat operats de fimosi.

Per què és important conèixer el concepte de esmegma?

Perquè és fonamental tenir una higiene importantíssima en ell. A part que l’olor de l’esmegma és forta i desagradable i visualment és blanquinós i untuós, és a dir, també molt desagradable, estudis científics han mostrat la seva preocupació sobre els nivells de càncer de penis que pot produir l’esmegma.

La cura i la higiene del penis és molt senzilla: en penis circumcidats no hi ha problema, ja que la higiene és molt més senzilla i l’absència de pell evita l’aparició d’ esmegma, però en penis que no estan circumcidats, és fonamental la higiene diària , retirant-se la pell del penis tirant cap enrere i netejant la zona amb aigua i sabó neutre, perquè encara que un es dutxi cada dia, si la pell no es retira, l’esmegma queda incrustat sota la pell del penis, desenvolupant al poc temps una olor desagradable i de vista gens agradable.

La higiene diària del penis és la clau.

¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

4.83 - 12 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información