Sociedad

Quina Part Del Cos És Més Important Per Sobreviure? Fes Aquest Test Per Esbrinar Com Ets…Quina Part Del Cos És Més Important Per Sobreviure? Fes Aquest Test Per Esbrinar Com Ets… - Sociedad

Quina part del cos creu que és més important per sobreviure? Trieu una d’aquestes opcions i descobriu quin tipus de personalitat teniu i què necessiteu canviar en la vostra vida. Les proves de personalitat ens ajuden a comprendre les nostres emocions, els comportaments que adoptem i com ens relacionem amb els altres.

El sistema nerviós o els músculs?

Proveu de fer aquest curiós test que he trobat per la xarxa i veureu que revela un costat de la vostra forma de ser de la qual potser no n’éreu conscients. I si fa falta, ja sabreu què podeu canviar en les vostres vides o què no cal que modifiqueu…

Només necessiteu uns minuts. Això si, com sempre dic, aquests tests no són veritats absolutes i no s’han de prendre al peu de la lletra. Són orientatius i el resultat de moltes altres respostes fetes amb anterioritat o paràmetres que donen a un resultat segons el tipus de resposta que doneu. Tanmateix, a mi sempre m’ha agradat fer tests i per això compartiré els que em semblin interessants. Si sou curiosos segur que el fareu.

Aquest és molt senzill de fer: només heu de triar una part del cos que creieu que és la més vital i veure el perfil al qual corresponen. Després de la imatge trobareu les solucions.

1. Esquelet 2. Músculs 3. Sistema circulatori 4. Sistema nerviós 5. Sistema digestiu

1) Esquelet

Si has triat l’esquelet, vol dir que necessites estabilitat en allò que fas. Per a tu, el més important és allò que et pot ajudar, que et manté ferm, que no et deixa caure. El problema és que moltes vegades, t’ajustes massa a les regles, sempre necessites assegurar-te que allò que faràs és segur, deixant de banda l’espontaneïtat i el fet que, en la vida, pot haver-hi alguna cosa inesperada. Així doncs, el que necessites és deixar-te anar, sense perdre de vista qui ets realment.

 2) Músculs

Si has triat els músculs, vol dir que ets una persona que necessita sentir-se forta per sentir-se bé. Tens una personalitat forta i has treballat molt per aconseguir tot el que tens. Per a tu, el compromís i el poder van de la mà. El que necessites ara és donar més espai als sentiments. Poses tot el teu esforç en crear un refugi segur, però has deixat de banda algunes de les coses més importants de la vida: l’amor, l’amistat, la família. Torna a connectar i veuràs que tot millorarà.

3) Sistema circulatori

Si has triat el sistema circulatori, vol dir que ets una persona molt sentimental: l’amor i la passió són les coses més importants de la vida. No només per a la gent: poses el cor en tot el que fas. El canvi real que heu de fer és aprendre a no oblidar-te de tu mateix. De vegades ets tan apassionat que no et tens present a tu mateix. Aprèn a estimar-te i a fer un descans dels altres.

4) Sistema nerviós

Si has triat el sistema nerviós, vol dir que sets una persona molt racional. Ets intel·ligent, aprens ràpidament, tens una curiositat innata i una gran capacitat de progrés. Però, d’altra banda, sols ser una mica pessimista. El que necessites canviar en la teva vida és la forma en què et relaciones amb els teus pensaments. Recorda que no ets només el que tens en la ment, sino que ets molt més. Surt de tant en tant de la teva ment i veuràs que el món és un lloc menys hostil del que sembla.

5) Sistema digestiu

Si has triat el sistema digestiu, és perquè ets una persona que es preocupa molt, gaudeix dels plaers de la vida i no deixa de banda la salut o el benestar. El problema és que, a vegades, tendeixes a ser una mica egoista, centrant-te massa en tu. El canvi que has de fer a la teva vida és escoltar una mica més als altres i aprendre que tothom té alguna cosa per ensenyar-te o de la qual aprendre alguna lliçó.

¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

4.50 - 4 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información