Anuncios
Salud

Safrà: L’antidepressiu Natural

Safrà: L’antidepressiu Natural - Salud

El safrà, al qual denominen l’ “or vermell” és un de les espècies més cares del món i ja des de l’antiguitat ha estat utilitzat com a herba medicinal a Orient.

Un estudi revela que el safrà funciona com a antidepressiu a part de tindre altres beneficis per a l’organisme.

La depressió clínica és un trastorn de l’estat anímic que fa que s’apoderin de nosaltres els sentiments de tristesa, ira, pèrdua o frustració. Tot això repercuteix en la nostra vida diària durant un temps més o menys prolongat. Un diagnòstic precoç i un tractament adequat són fonamentals perquè els símptomes no vagin a més i la nostra qualitat de vida disminueixi.
“Es necessita un diagnòstic precoç en la depressió, perquè els símptomes no vagin a més i la qualitat de vida del pacient no disminueixi”
Tots ens hem sentit tristos o abatuts en algun moment de la nostra vida. El problema és quan aquests sentiments pesen més que els positius i ens converteixen en persones tristes i desgraciades. Entre els símptomes que es presenten en una depressió clínica està la dificultat per agafar el son, el canvi en la gana, la pèrdua de plaer a l’hora de realitzar activitats habituals que abans ens satisfeien, falta d’energia, cansament, dificultat per concentrar-se, etc. La solució passa per acudir al metge i sotmetre al tractament recomanat en cada cas, però abans d’arribar a aquesta situació hi ha un munt de coses que podem fer per prevenir-lo, una d’elles és recórrer al safrà.

Anuncios
¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

4.74 - 19 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

1 comentario

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información