Tecnología

Tesla Promet Que La Funció Autopilot Podrà Conduir Independent Tot El Camí Fins Al Treball

Tesla Promet Que La Funció Autopilot Podrà Conduir Independent Tot El Camí Fins Al Treball - Tecnología

El fabricant de Tesla posa molt d’èmfasi en les capacitats de la funció de conducció autònoma inclosa en els seus vehicles elèctrics. L’última actualització del programari ampliant la funció de Autopilot amb suport per conducció en les rotondes i parada automàtica al semàfor.

El Cotxe elèctric de TESLA

La funció Navigate on Autopilot disponible en els vehicles de Tesla continua assumint cada vegada més moltes de les atribucions del conductor. El fabricant de Tesla promet que aviat serà possible viatjar tota la ruta cap al treball sense tocar els controls del vehicle.

Disponible com una característica opcional en els vehicles Tesla EV, la funció Autopilot fa una bona feina en el que té a veure amb mantenir o canviar de carril, fins i tot avançar. La detecció d’obstacles i la frenada automàtic en detectar un perill no plantegen problemes, però detenir-se al color vermell al semàfor i la conducció en les interseccions correspon el conductor a bord. Estant encara en etapa de prova beta, una nova versió del programari Autopilot podrà assumir també aquestes tasques, deixant al conductor la tasca d’observar, a punt per prendre el control en cas de situacions inesperades.

Pilot automàtic de TESLA

L’anunci de Elon Musk es produeix després que Tesla decidís a l’octubre retirar l’opció de «Full Self-Driving Capability» per als compradors de Tesla EV perquè l’equip no encaixava realment en les funcions dels vehicles comercialitzats.

És cert que fins i tot si es torna a incorporar, l’opció Self-Driving no es podrà fer servir per a desfer-se completament de la tasca de conduir, ja que la conducció desatesa de vehicles autònoms és il·legal. Igual que abans, els propietaris de vehicles Tesla seran al seient del conductor i no podran treure les mans del volant per més d’uns pocs segons sense arriscar-se a disparar l’alarma sonora i aturar automàticament al voral.

¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

3.27 - 15 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información