Economía

Venen Al Japó Estàtues De Vegeta A Mida RealVenen Al Japó Estàtues De Vegeta A Mida Real - Economía

Vegeta és un dels personatges més importants per als seguidors de «Bola de Drac», la mítica sèrie de manga. I ara tenen una visita obligada a la ciutat de Tòquio.

Si es visita el barri d’Akihabara, a la capital nipona, es podrà descobrir fins on han arribat els creadors per donar resposta a les necessitats dels seus seguidors.

Ens podem trobar amb tot tipus de productes com samarretes, jocs per a totes les edats, tasses, ninots de tots i cadascun dels personatges que han anat apareixent al llarg de les nombroses temporades de la sèrie i , fins i tot, amb una figura mida real de Vegeta, un dels personatges més coneguts.

Impressiona i aixeca passions entre els seguidors a tot el món

Ha estat l’empresa Yume MRC qui s’ha encarregat de realitzar aquesta estàtua en resina, amb una alçada total de 2,11 metres. A més, està il·luminada per una llum de tons grocs i blaus, el que fa que cridi més l’atenció.

D’altra banda, hi ha dues versions intercanviables: una estàtua en estat normal amb els cabells negre i el seu reconeixible visor, amb el qual va arribar des de l’espai exterior; i una versió «superguerrer» amb el característic pèl groc, per acontentar a tots els amants d’aquesta sèrie.

Aquesta estàtua de Vegeta no és econòmica

Si es vol adquirir una estàtua per portar-la a casa, no és barata. El preu de l’estàtua en estat normal és de 3.490 euros i la versió alternativa del superheroi ascendeix als 4.080 euros. Només s’han fet 150 còpies de la figura basada en el personatge creat per Akira Toriyama.

S’espera que s’esgotin ràpidament, encara que molts seguidors de la sèrie s’han qüestionat si l’estatura és la correcta. Cal recordar que Vegeta era un dels personatges més baixets de la sèrie amb una alçada aproximada de 1,65 metres, per la qual cosa s’ha obert un autèntic debat a les xarxes socials sobre si l’estàtua és correcta o no; a més de les llums, que hi ha gustos per a tothom.

Dragon Ball és una de les sèries de manga més conegudes del món i que més beneficis econòmics reporta de tota la història: des de les novel·les gràfiques, la sèrie de televisió o, fins i tot, les versions cinematogràfiques. No obstant això, la versió amb actors de carn i ossos que es va realitzar a Estats Units va ser un fracàs comercial a causa de les nombroses crítiques dels seguidors i les males crítiques per part dels experts.

¿Te ha gustado el artículo? ¡Valóralo!

4.53 - 15 votos
Cuanto más alta sea la valoración más visible será el artículo en portada.
¡Compártelo en las redes sociales!

Acerca del autor

Monfarma

4 comentarios

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Únete a la comunidad de NoCreasNada

¿Te gustaría compartir tus inquietudes y ganar seguidores por todo el mundo?

¿Eres una persona inquieta y quieres descubrir a más gente como tú? 

Únete a NoCreasNada.

Además, te pagaremos por las visitas que recibas.

Más Información